Sök
Stäng denna sökruta.

Vad hände?

Jag har efter att jag både annonserat att jag drar tillbaka min kandidatur från riksdagen för två veckor sedan då nomineringskommittén ringde och erbjöd mig en ofattbart låg placering och när jag i förrgår publicerade provvalets resultat som då kom, två veckor senare än telefonsamtalet, fått oerhört många frågor från folk som röstat på mig vad som hänt.  Därför känner jag att jag, som hela min karriär jobbat efter devisen transparens både vad gäller avslöjandena på min blogg om offentlig och annan verksamhet och hur min egen blogg är uppbyggd där samtliga källor alltid redovisas, måste försöka så gott jag kan besvara den frågan.  Vad hände? Hur kunde jag som av medlemmarna fick en femte plats och en solklar...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon