Sök
Stäng denna sökruta.

Manipulationen av myndigheter

Har man styrt Sverige i 100 år med undantag av en period på 70-talet, en på 90-talet och två på 2000-talet vet man hur man använder statens resurser för egen vinning.  Socialdemokraterna har därför en kunskap som ärvs SSU-generation för SSU-generation att använda statens samtliga resurser som sina egna partiresurser. När S styr agerar därför så många delar av statens verksamhet som det är möjligt som resurser för S i valrörelsen utan att någon reagerar.  2018 gick S bland annat till val på den kontroversiella så kallade "familjeveckan". De gjorde bedömningen att ger man bara den stora väljargruppen familjer en riktad och dyr reform kommer fler rösta S, precis som de vann valet 2002 på maxtaxan. Och även den...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon