Sök
Stäng denna sökruta.

Nooshi Dadgostar bluffade

Även om budgeten som idag röstas fram som den som Magdalena Andersson får styra landet sitt första år på inte är komplett är den tillräcklig för att stoppa saker som den meningslösa och dyra familjeveckan och ännu mer skatt på grund av Miljöpartiets märkliga tro att höjd skatt är svaret på alla frågor.  Men den som ännu mer blev förnedrad den här veckan är givetvis Annie Lööf. Det har varit uppenbart sedan de första överorden hösten 2018 att Centerpartiet siktade på att backa in i ett hörn utan möjlighet att ta sig ur därifrån. Och så länge Vänsterpartiet gick med på att vara dörrmatta enligt "ett papper ingen får se" som Mästerförhandlaren Sjöstedt fixade och Folkpartiet styrdes av gamla...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon