Sök
Stäng denna sökruta.

Gratis PR för landets islamister

Sossar har ju inget problem med politisk islam och det islamister som idag lever på skattemedel för att skapa en parallell-värld för muslimer i Sverige, åtskiljt från majoritetssamhället så mycket det går. Som förtrycker sina kvinnor och låser in sina barn, som tvingar små barn att ha slöja och sitta längst bak i bussen i skolan.  Alla vet nu att sossarna redan 1999 tecknade ett avtal med Islamiska förbundet om att byta röster mot förtroendeposter i Socialdemokraterna. Oklart om det funnits liknande avtal mellan islamister och Miljöpartiet med tanke på hur många islamister som de huserat genom åren, där Mehmet Kaplan är det främsta exemplet. Honom hjälpte jag till att fälla. Hej då Mehmet. Nu för han en ljusskygg...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon