Gratis PR för landets islamister

Sossar har ju inget problem med politisk islam och det islamister som idag lever på skattemedel för att skapa en parallell-värld för muslimer i Sverige, åtskiljt från majoritetssamhället så mycket det går. Som förtrycker sina kvinnor och låser in sina barn, som tvingar små barn att ha slöja och sitta längst bak i bussen i skolan. 

Alla vet nu att sossarna redan 1999 tecknade ett avtal med Islamiska förbundet om att byta röster mot förtroendeposter i Socialdemokraterna.

Oklart om det funnits liknande avtal mellan islamister och Miljöpartiet med tanke på hur många islamister som de huserat genom åren, där Mehmet Kaplan är det främsta exemplet. Honom hjälpte jag till att fälla. Hej då Mehmet. Nu för han en ljusskygg tillvaro återigen i den varma famnen hos de skattefinansierade islamisterna därifrån han kom. 

Så Aftonbladet vill såklart hjälpa till och puffar idag för en föreställning av en tjej som heter Melody Farshin. 

Och givetvis är den förorten hon som komiker vill skildra fullt av rasism, strukturell diskriminering och utanförskap. Det vore ju omöjligt att göra en show annars. Och en show som Aftonbladets sossar gillar. 

Vem är då dem här tjejen som får en hyllning av Bladet ledares skarpaste skribent Jonna Sima?

Hon jobbar år den islamistiska ”biståndsorganisationen” Islamic Relief. Och har tidigare arbetat på Ibn Rushd. Båda är en del av Muslimska brödraskapet. 

Som ni kan se har också också hunnit med Hyresgästföreningens ungdomsförbund Jagvillhabostad.nu och har även jobbat i en av sossarnas högborg och helägda dotterbolag Folkets Hus och Parker. 

 

Är det fortfarande någon som tror att det inte fortfarande finns rejäla och täta band mellan röstfixarna landets islamistiska avskum och Socialdemokraterna kan vi kolla hur valet 2022 blev och hur många röster Husby gav just S. 

………….

Vill du visa uppskattning? Bli en Patreon

Swish: 123 444 5847

Sajten är öppen, inte kommersiell och gratis, väljer man att donera ska detta betraktas som en gåva utan krav på motprestation.

Liked it? Take a second to support Rebecca Weidmo Uvell on Patreon!