Sök
Stäng denna sökruta.

Skam över riktiga jobb

Idag publicerar Dagens Nyheter en rätt förfärlig krönika av Emma Bouvin. Känd för att skriva söta småroliga familjelivskoketterande krönikor men här trampar hon rejält snett.  För den är rakt igenom föraktfull.  Bouvin vill beskriva sin vardag, som inbegriper barn, livspussel och det här fallet - städhjälp.  Krönikan är laddad med flera olika slags brasklappar, ursäkter paketerade i små anekdoter. Hon har "massa ursäkter" till varför hon skaffade städhjälp. Hennes barn var dödssjukt och tvåbarnsschock och livspussel.  Det blev "oemotståndligt" och därför fortsatte de det läsaren nu för länge sedan förstått är en synd. Ett slags guilty pleasure som hon känner sig lite smutsig för att hon unnat sig. Även om hon tyckte att det var "pinsamt".  Men genansen avtog...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon