Sök
Stäng denna sökruta.

Media vs Ebba Busch

Efter att i ett års tid följt historien kring Ebba Busch och hennes envetna engagemang att rätt ska vara rätt och avtal ska hållas i media undrar jag varför media inte ens skäms lite grann.  För den mediebevakningen har till 100 % fokuserat på att det är Ebba Busch som gjort fel. Ingen granskning har skett kring Esbjörn Bolin och framför allt av hans släkt.  När jag kollar på Aftonbladet har över 100 artiklar skrivits på ett år om Ebba Busch och Esbjörn Bolin. Inte EN enda granskar hans sida av saken sedan den första artikeln i oktober 2020.  Kan man kalla det journalistik när ingen journalist i landet är intresserad av journalistiken i fallet Busch - Bolin och...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon