Search
Close this search box.

Stoppa grundlagsändringen, igen

Säga vad man vill om Rosenbads största Twittertroll Morgan Johansson men ger sig gör han inte. Han bara ångar på. Lite demokrati har aldrig stoppat honom.  Sanningen är han som bekant sällan intresserad av utan den frisseras efter dagens opinionsbehov från Justititedepartementet, varför han sedan 2 år försöker polera upp Malmö (sin hemstad) som ett nyinköpt mässingshandtag. Och påstår att Sluta Skjut-fiaskot har något med det att göra.  Faktum är att Johansson är så ointresserad av sanningen att han vill hindra oss väljare från att få tag i den. Han tycker rent av att den är farlig.  Och detta är kanske den obehagligaste politikertypen av dem alla. Den som inte ens tycker att sanningen ska vara fri utan låsas...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon