Sök
Stäng denna sökruta.

Okunskapen sitter i väggarna

Jag förvånas ständigt av en av alla debatter som jag aktivt deltagit i sedan ett decennium - vinstdebatten. Valfrihetsdebatten med att annat ord eftersom ordet vinst i det sammanhanget är relevant bara för den som inte förstår ekonomi.  Nu ger sig en av våra mest namnkunniga journalister in i debatten med huvudet före och liksom Anna Dahlberg och andra som försökt hoppar han snett direkt.  Huitfeldt tycker att politiker ska be om ursäkt för kriminaliteten inom välfärden.  Huitfeldt lämnade Sveriges Radio enligt egen uppgift bland annat för att ett slags åsiktsförtryck, en kvävande känsla över att man inte fick prata om saker på Sveriges Radio. Bland annat migrationen. Och det hade han rätt i eftersom den blöta filten, skickligt...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon