Sök
Stäng denna sökruta.

Valåret och fifflet med statistik

Jajamensan.  Nu återinför siffer-trixar-regeringen fiaskot Extratjänster för att återigen inför valet 2022 gömma mängder med utlandsfödda i arbetslöshetsstatistiken och låtsas som om det fått jobb.  Genom att tvinga kommuner och myndigheter att ta emot utlandsfödda mot att staten inte bara betalar 100 % av lönen, man strösslar dessutom "erbjudandet" med att dessutom betala "handledarstöd". Med andra ord, man mutar kommuner och offentlig verksamhet med extra pengar bara de tar emot arbetslösa ett år, över valet.  Jag har skrivit om den här jättebluffen tidigare.   För inför valet 2018 insåg sossarna de otroligt höga och stigande arbetslösheten bland utlandsfödda så man hittad på ännu ett bluff-jobb 2017, även moderna beredskapsjobb hittades på, och sedan satte man beting för myndigheter, kommuner etc....

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon