Search
Close this search box.

Rötan inifrån

Det är något som skavt när jag läst senaste årets rapporteringar i media om framför allt olika slags välfärdskriminalitet.  Något som inte närmelsevis så mycket uppmärksamhet det borde fått utan har fått passera i bisatser i rapporteringen trots att det visar på ett otroligt allvarlig utveckling.  Insiders.  Att brott generellt utförs med hjälp av insiders är knappast en nyhet men att utstuderade bidragsbrott från välfärden och det offentliga i allt högre grad utförs med hjälp av insiders är åtminstone något nytt i rapporteringen av brotten.  Varför ser vi ingen debatt om det här? För detta är något mycket mycket större än själva brottet i sig. Det här är systemförstörande verksamhet. När kriminella lyckas infiltrera maktpositioner i samhället, genom att...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon