Search
Close this search box.

Green money

Pengar styr världen. Och egenintresse. Så när konsumenter börjar bry sig om en ny fråga som hakar kapitalisterna på, här finns pengar att tjäna och karva ut en liten bit av marknaden som inte konkurrenterna har.  Det är bland annat därför jag har varit otroligt skeptisk till hela klimatrörelsen. För i grunden är det samma gamla vanliga kommunister som protesterade redan på 70-talet mot kapitalism och företag och USA. Det är bara medlet som ändras, inte målet - att avskaffa kapitalismen.  Senaste vänstervågen var i början av 2000-talet som kulminerade i kravallerna runt EU-toppmötet och hatet mot George W Bush.  Nyligen kom en nyhet att svenska bolag inom just green tech drar till sig massa riskkapital.  Snart är det...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon