Sök
Stäng denna sökruta.

Varför är Rektor Linnea nu Biträdande rektor Linnea?

Det är en fråga man ska ställa Skol-Twitters allra flitigaste debattör. Alla som haft med trollarmén som kallar sig själva skoltwitter vet jag menar när jag skriver att de är otroligt aggressiva, otroligt konspiratoriska och faktaresistenta och att eftersom flocken består av ett mindre antal riktigt aktiva konton så framstår de större än vad de är. Ungefär som en katt som burrar upp sig som är rädd. Egentligen är Skol-Twitter ett mindre antal rättshaverister som spammar flöden med en hastighet som antyder att få av dem har heltidsjobb.  Som jag skrivit i inlägget innan det här är alltså den här Rektor Linnea en av tre officiella ledare för konspirationsteoretikernas vänstermecka online, de andra två driver en blogg som betalas...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon