Sök
Stäng denna sökruta.

Linnea svingar vidare med påhitt

Kommer ni ihåg tjejen som kallar sig det ödmjuka Twitter-namnet Rektor Linnea? Som vill bli hela Sveriges uppläxare i skoldebatten och är rabiata Skol-Twitters maskot? Jag skrev om henne för något år sedan för att det var något skavde i den historia som gjorde henne just känd inom Skol-Twitter, eller som jag brukar kalla dem, Sverige svar på QAnon. De ser nämligen samma mängd konspirationsteorier bakom varje gardin.  Linnea påstod nämligen att hon som rektor ringts upp av en rektor på en annan skola dit elever från hennes kommunala skola skulle börja. De hade valt bort hennes skola eftersom vi än så länge har ett fritt skolval och den här nya skolan var en friskola. Sablar, tänkte Linnea. Och...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon