Sök
Stäng denna sökruta.

Den för stora staten

Jag skriver en del om statens uppdrag och välfärd. För när staten gör något ska den göra det effektivt och med kontroll. Men staten ska vara så liten det är möjligt. Det är kanske det som definierar att vara liberalkonservativ mest av allt - vi tror på en stark men liten stat. Där staten gör det staten är bäst på.  Därför är jag allergisk mot saker som staten sysslar med som de inte ska.  En av alla dessa saker är när de konkurrerar med privata bolag. Enligt en rapport från Småföretagarnas Riksförbund som kom i höstas driver hela 92 % av de offentligt ägda företagen bolag i näringslivet.      Almega har också gjort en rapport baserat på en...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon