Search
Close this search box.

Lärarnas Riksförbund skarvar

En av landets största lobbyister mot valfriheten i skolan och som satsat stora pengar under många år på att hindra dig och mig från att välja skola till våra barn är Lärarnas Riksförbund. De har även tagit hjälp av bloggen Balans som med hjälp av oklara finansiärer publicerar slarviga och dåligt underbyggda pamfletter som inte bevisar någonting eftersom de inte kan läsa bokslut eller förstår ekonomi. De är för övrigt också köpta av sossarnas Arena.  Lärarnas Riksförbund vill: Förbjuda aktiebolag. Förbjuda utdelning. Förstatliga skolan. Ta bort närhetsprincipen och ersätta med en kombination av närhet, föräldrarnas socioekonomiska variabler och lottning. Lärarnas Riksförbund vill alltså att staten, innan våra 6-åringar ska börja skolan, kräver in våra deklarationer, våra examensbevis och information...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon