Sök
Stäng denna sökruta.

Gyttjebrottningen

Idag gick Annika Strandhäll ut och hävdade att dels är Moderaterna nazister, dels så kommer "Moderaterna vrida tillbaka utvecklingen".  Överord och extrem verbal gyttjebrottning är dock inget undantag, det är regel i valrörelser för Socialdemokraterna. Ingen gräns är för låg, ingen lögn för stor. De kastar sig glatt och rullar runt i pölen.  Löfven har ju redan sagt att demokratin är hotad om nästa statsminister heter Ulf Kristersson. Olof Palme var en känd gyttebrottare och det är bara för att han blev martyr som man aldrig låter sossarna ta ansvar över att det hätska tonläget gällt sedan han var statsminister. Det är på inget sätt nytt i svensk debatt, Olof Palme uppfann tvärtom detta.  När Bohman kritiserade sossarna hatade...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon