Sök
Stäng denna sökruta.

Det ondaste företaget – riskkapitalbolaget

Lyssnar man på vänstern, som ju hatar företag generellt, finns ett mytomspunnet direkt ur helvetet uppstiget slags företag. Ett som har onda avsikter, som fuskar och är ljusskygga.  Jag pratar förstås om riskkapitalbolaget.  Som få i den svenska debatten av allt att döma inte ens förstår affärsidé och verksamhet för. Det räcker liksom att kasta ur sig "riskkapitalbolag" så ska alla tänka att vad det än är så är det något dåligt.  Och eftersom högern tyvärr varit för undfallande i välfärdsdebatten har man valt bort att ta striden mot vänstern vad gäller bland annat vad ett riskkapitalbolag.  I själva verket syftar riskkapitalbolag till något så enkelt som att satsa pengar på företag så att de kan bli bättre och...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon