Sök
Stäng denna sökruta.

Dadgostar gick i friskola

Never check a good story.  I tider av valrörelse är detta ett mycket bra ordspråk att ha i fickan varje gång en politiker öppnar munnen, framför allt vänstern som har en historia av att hitta på och överdriva, kalla folk för fula ord och annat som tar fokus från att de inte har några lösningar som fungerat. För deras lösningar har vi testat och de har redan bevisat sig vara urusla. Riksdagens mest extrema parti är utan tvekan Vänsterpartiet som 2010 gick till val på planekonomi och 2018 hade väpnad revolution i partiprogrammet.  I partiledardebatten i söndags stod så den nya vänsterledaren i sin debut och gjorde som sina föregångare - snackade skit. Hittade på.  Framför allt i skoldebatten. ...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon