Sök
Stäng denna sökruta.

Rösta på mig i provvalet

Jag är före detta slöseriombudsman som driver en av landets största politiska bloggar sedan 2014 och söker nu ditt förtroende att gå från ord till handling i de frågor jag drivit som debattör de senaste åtta åren.  Nu vill jag ta en plats i riksdagen.  För att lyckas med det måste det gå bra i provvalet - jag behöver fler kryss än de 7 personer som idag är riksdagsledamöter för Stockholms Stad för att kunna ta en plats.  Du som är medlem i Moderaterna i Stockholms stad får mellan 11 och 17 oktober rösta i provvalet. Sätt mig som etta, då får jag 6 poäng som är maximalt Kryssa 4 andra personer och tänk på att jag måste få...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon