Search
Close this search box.

Miljöpartiet vill ge arbetslösa semester

Den här perioden är känd som allmänna motionstiden. Då lämnar riksdagsledamöter in motioner de skrivit på under året, mest för ett sätt att visa vad man själv tycker och vad partiet tycker. De flesta blir andra mer än så men det visar ju var partierna vill.  Miljöpartiet upphör aldrig att förvåna ändå. Nu tycker de att arbetslösa ska få semester. Folk som inte jobbar.  I en motion underskriven av Leila Ali Elmi, ni vet "ortens röst i riksdagen" som kryssade sig från plats 26 till etta i Angered med en kampanj på somaliska både digitalt och via event.  Nej, Miljöpartiet.  Folk som inte bidrar ska inte ha betald semester. Utan de ska snarare tvingas stämpla in precis som alla...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon