Sök
Stäng denna sökruta.

Tiggeriet måste bort

En gång i tiden avskaffades det svenska tiggeriet, det förbjöds. Av Socialdemokrater. Folk skulle jobba sig ur fattigdom, inte tigga på gatorna. Inte bara av moraliska skäl, tiggeriet ansågs skapa en stökig utomhusmiljö för de som skötte sig och gjorde sin plikt.  Idag är det andra tongångar.  Dagens flata socialdemokrater varken vågar eller vill ta tag i någon stor och jobbig fråga. Inte ens små och jobbiga faktiskt. En gång i tiden ville faktiskt Socialdemokraterna något, de hade en vision. Sedan 80-talet har det bara handlat om makt, tragiskt nog.  Alltså har tiggeriet fått explodera under deras ledning.  Men i skuggan av att våra barn rånas på vägen hem från parker, handgranater slängs in i bostadshus och barn skjuts...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon