Sök
Stäng denna sökruta.

CSN igen

En pigg läsare hörde av sig och tipsade om regleringsbrevet för 2021 för CSN, apropå att jag överklagat till Kammarrätten. Jag vill får ut siffror på summor för avskrivna lån för utlandsfödda för att man inte får tag i dem och jag gissar att skälet till nekandet är att de vet att siffrorna är höga för folk som helt enkelt studerat här gratis och sedan helt sonika flyttat tillbaka till hemlandet.  I regleringsbrevet står följande: Det är alltså så att även regeringen anser att myndigheten ska rikta särskilt fokus på att jaga utlandsfödda som struntar i att betala sina CSN-lån.  Även just hemutrustningslånen, som jag redan i ett tidigare inlägg bevisat har hög andel avskrivningar, ska myndigheten just i...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon