Sök
Stäng denna sökruta.

Ännu en trilskandes myndighet

Som ni vet brukar jag inte ge mig och jag accepterar aldrig ett nej från en myndighet när de inte vill leverera offentliga uppgifter, som är en grundlagsskyddad rättighet.  Denna gång är det CSN.  Jag begärde den 23 september ut statistik på avskrivna lån och lån i krav fördelat per födelseland 2010-2020. Efter att de i två mail sagt att de först inte hade det, sedan att de hade på medborgarskap och plötsligt, givetvis efter antingen att en chef sagt att de ska säga nej eller interna diskussioner, sa de plötsligt att de inte hade någon information att ge. Inte som "kan tas fram med rutinbetonade åtgärder".  Ni som följt mig vet att just detta svepskäl anges titt som...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon