Sök
Stäng denna sökruta.

Sosse-lögner om poliser

Sossarna har panik, såklart. Ett valår närmar sig och en av deras sämsta frågor kommer dominera. Eller snarare två. Invandring och brottslighet, var för sig och tillsammans.  Så nu går spinnet på högvarv - mediebilden ska sättas. Idag twittrade därför Sveavägen 68 ut detta. Igen.    Jag skrev redan 2020 om detta lögnaktiga påstående, som även Morgan Johansson ostört fick bräka ur sig hos Holmberg eftersom han hade en större fisk att smälla till med. Det är lögnaktigt inte för att siffrorna inte stämmer utan för att det inte handlar om nedmontering av utbildningen som de påstår. Manipulation med siffror helt enkelt.  Och de har pumpat ut det här länge: Alliansen slaktade polisutbildningen men nu har de rättrådiga Socialdemokraterna...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon