Sök
Stäng denna sökruta.

Jakten på upprättelse

Idag kom som förväntat avslaget från Medieombudsman Caspar Optiz han arbetade innan många år på Dagens Nyheter som ni vet älskar särskilt moderater.  Givetvis ska jag som Moderat tåla att kallas rasist, det är självklart. Notera hur han också passar på att själv kalla mig främlingsfientlig.  "Givet ditt flitiga debatterande kring migrationsfrågor i offentligheten samt att begreppet främlingsfientlighet används i en opinionstext där det ska vara högt i tak att fritt uttrycka sina åsikter är MO:s bedömning att du får tåla att omnämnas på detta sätt." Men man har rätt att överklaga till Mediernas Etiknämnd och där bestämmer inte Optiz utan där sitter en rad olika människor på olika mandat som har i uppgift att bedöma om det här...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon