Sök
Stäng denna sökruta.

Aborträttens nya kamp och arena

Idag är det aborträttens dag.  Därför är det dags att påminna om en av de första granskningarna jag gjorde 2014. Om hur dagens verkliga pro life-rörelse jobbar och det är juridiken. Betalad av mäktiga amerikanska pro-life. Vänstern har alltid försökt kidnappa abortfrågan och på senare tid dessutom försökt utmåla högern som några slags påhittade fiender till den, genom att i varje mening använda ordet "höger", "konservativa" och "Ungern/Polen" i samma mening som aborträtt ska väljare i Sverige förledas att tro att inte den svenska högern bryr sig. Tvärtom, att vi är ett hot.  Som moderat och liberalkonservativ har just abortfrågan varit en av de frågor jag känner starkt för och har alltid gjort.  Därför är det givetvis beklagligt att...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon