Search
Close this search box.

Jag har JO-anmält Folkhälsomyndigheten

I juli höll Folkhälsomyndigheten ett föredrag på ett seminarium som de av staten betalade anti-tobakslobbyisterna Tobaksfakta, Yrkesföreningar mot Tobak, A non smoking generation, Visir. Samtliga får alltså pengar av staten varje år för att opinionsbilda mot staten. Medan vi som jobbar i den privata sektorn får betala själva.  Kommer jag in i riksdagen är det här en av sakerna jag ska ge med efter - staten ska inte betala en krona till lobbyism nämligen. Det får de som har intresse i frågan finansiera själva. Skattepengar ska gå till det nödvändiga och där ingår inte ett gäng föreningar som alla vill förbjuda vuxna människor att röka utan det kan de företag och organisation och privatpersoner som tycker att rökning och...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon