Sök
Stäng denna sökruta.

Otacksamheten personifierad

Idag släppte Hyresgästföreningens tidning Hem & Hyra en otippad granskning - man granskar kraven från hyresrättsägare som hyrde ut bostäder under flyktingkrisen till statliga Migrationsverket.  Bussiga fastighetsägare som ville hjälpa till när det bokstavligt vällde in människor på svenska tågstationer. Det kom ett tag 10 000 per vecka.  Någonstans måste de bo. Det fanns såklart ingen tid att bygga förläggningar som Migrationsverket hyrde privata bostäder som hyresrätter.  Det kom rapporter redan efter något år om flyktingar som förstörde inredning etc men då var det rasism att skriva om. Undrar om ETC kommer kalla Hem & Hyra främlingsfientliga nu?  Det är på många sätt en chockerande artikel.  En halv miljard kronor i krav har riktats mot de som hyrde bostäderna...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon