Sök
Stäng denna sökruta.

Äntligen är eko-trenden över

En glädjande nyhet i alla svarta rubriker tycker jag.  För eko är alltså inga särskilt bra produkter, bättre än konventionellt tillverkade och odlade. Ekologiskt är tvärtom många gånger sämre för miljön och klimatet helt enkelt för att de ger 30 % lägre skördar. Vi kan inte föda befolkningen på jorden om alla skulle odla eko.  Dessutom är alltså eko inte bättre för hälsan. Det finns noll vetenskapliga belägg för det och de kedjor som försökt påstå detta, att t ex vanlig mat är giftig, att människor på något sätt får gifter i kroppen om de inte äter eko och annat trams, har förlorat i rätten. Coop har gått i bräschen för det. De blev stämda och förlorade.  Här kan...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon