Sök
Stäng denna sökruta.

Sossarna smörjer sin största väljargrupp

Nu börjar valfläsket. Så har sossar alltid jobbat nämligen. De sparar alltid en massa bidragshöjningar etc till valåret för att muta sig till så många röster de kan.  Idag aviserade Magdalena Andersson att de i kommande budget, som alltså inte ännu är förhandlat med C eller V och som därför idag inte kommer gå igenom, att OM den går igenom vill hon höja bidragen. Genom att sänka skatten.  Ni läste rätt.  ......................................................................................................... Jag har precis som många drabbats ekonomiskt av pandemin och genom att stödja mitt poddprojekt om kommunism stödjer ni hela min verksamhet. Var med och backa min Kickstarter. Förra gången tog min planerade medförfattare 150 000 kronor och drog och lämnade mig med hela boken och hela...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon