Sök
Stäng denna sökruta.

Flyktingar som inte jobbar

Det är ingen ny information tyvärr men äntligen har rasistkortet blivit så Dinaktuellt att till och med traditionell media vågar sticka ut hakan. Vi har tyvärr ingen modig journalistkår i det här landet, med några få undantag och då menar jag politiskt modiga. Niklas Orrenius är en av de få, som vågat skriva självständigt och bland annat om SD och vilket politiskt pris de betalat privat. Belinda Olssons serie om biologiska skillnader mellan könen är också modig journalistik.  Det var inte Carina Bergfeldt som var modig i sin talk show och ställde den bästa frågan till Fredrik Federley som alla ville veta svaret på. Det var gästen och journalist-kollegan Hanna Hellquist.  Nu har Göteborgstidningen gjort en efterlängtad granskning av...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon