Sök
Stäng denna sökruta.

Vem är farligast?

Idag kom den efterlängtade Brå-rapporten. De har varit jättehemliga när den skulle släppas, jag har mailat flera gånger i våras och då var det "inte bestämt" när den skulle släppas.  Med rätta är det nyheten för dagen för den enda skillnaden mot de övriga två, som konstaterade stora överrisker för utrikes födda och deras barn är att barnen numera är ännu farligare än de varit. Vilket stöds av det som framkommit i media senaste decenniet - det är unga födda i Sverige till framför allt Somalier och MENA-länderna som står för gängvåldet, droghandeln, rånen etc.  Men som vanligt står det mest intressanta i tabellerna så jag gick dit först.  Äntligen kan man se uppdelat efter länder. Nedan ser ni...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon