Sök
Stäng denna sökruta.

Kvinnokortet måste synas

När ska vi slippa höra meningen "det måste bli en kvinna" när det gäller partiledarbyten undrar jag? Jonas Sjöstedt avgick och direkt hördes krav att det nu måste bli en kvinna. När Fredrik Reinfeldt plötsligt avgick vad det samma sak, vi som inte haft en kvinnlig partiledare skulle få skämmas annars. Och samma visa nu.  Antingen spelar kön roll. Eller så spelar det ingen roll. Men dagens statsfeministiska debattörer kommer undan med att slira runt på både ock. Jag kallade mig feminist när vänstern blev tokig över att det ens fanns så fräcka borgerliga debattörer men det har jag slutat med. För att jag ogillar etiketter och jag behöver inte andras godkännande. Det jag skriver och säger ska vara...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon