Search
Close this search box.

Vad kör en Miljöpartist?

Kommer ni ihåg när vi fick veta att Isabella Lövins man kör omkring i en stor gammal pick-up och hon försvarade det med att "han kör stora stenar"? Det var SVT som granskade vad miljöpartisterna och deras män/fruar kör.  Men nu var det länge sedan. Och nu vill Miljöpartiet förbjuda alla fossila bränslen. Med andra ord, gas, bensin och diesel.  Jag har roat mig med att kolla upp Miljöpartiets riksdagsledamöters fordonsinnehav. För hur ska vi kunna överleva jordens undergång 2030 om inte miljöpartisterna visar vägen med sina egna liv? Jag utgår från att partiet som kräver förbud mot alla bensin- och dieselbilar inte kör några sådana. Vad tror ni? Karolina Skoglund skulle nog hellre dö än köra en bil,...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon