Sök
Stäng denna sökruta.

Märta Stenevi och bilarna

Jag hittade först inga bilar på Märta Stenevi men en läsare som bor i närheten av henne skrev att det finns visst bilar, de står på hennes makes bolag.  Och där hittade jag såklart flera bilar.  Ingen pick-up som kör tunga stenar dock men några andra bilar.  Maken Peter Johnsson äger flera företag som sysslar med kommunikation. Hans ena bolag, som han också är VD för heter Value not Noise och bolaget äger tre bilar.  Samtliga bilar är BMW och alla tre är bensin respektive två diesel. Inga miljöbilar alltså och inga vare sig laddhybrider eller el-bilar. Bilarna är också nya och BMW är det inte alla företag som köper då det betraktas som ett lyxmärke av många. Men...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon