Sök
Stäng denna sökruta.

Sossarna förbereder sifferfiffel

Inför varje val trixar sossarna med dåliga siffror så att de i valrörelsen kan låtsas som om allt är mycket bättre än det är. Nu har vi EU:s högsta arbetslöshet och det är framför allt utlandsfödda som inte arbetar.  600 000 utlandsfödda är inte självförsörjande och 780 000 lever på bidrag är givetvis ett kommunikativt problem för regeringen. Och det är det enda det är för Socialdemokrater så är så makthungriga att verkligheten inte längre bekymrar dem. Allt handlar bara om makt.  Inför valet 2006 tryckte regeringen Persson för glatta livet in arbetslösa i förtidspension och hepp! Så hade vi inte längre rekordhög arbetslöshet. Att folk inte jobbade är inget problem för det betalar ju skattebetalarna. Inför valet 2018...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon