Search
Close this search box.

Känslomässigt beslutsfattande

Politik ska styras av fakta, inte känslor. Detta innebär inte att politiker också ska ha empati. Men till syvende och sist, när politiska beslut ska fattas, måste dessa vara rationella och väl underbyggda.  Då kan inte känslosåsen rinna till. Ändå är det tyvärr så alla partier till vänster inklusive Centerpartiet agerar. Man låter förslag och politik bygga på känslor.  Nu försöker en Mattias Beijmo på Aftonbladet att skåpa ut högern generellt och vissa namnkunniga specifikt som oempatiska och nära stöveltrampet (igen).  De och "namnkunniga borgerliga opinionsbildare" bedriver tydligen en medveten svartmålningskampanj.  I själva verket är det vänstern som bedriver en kampanj som vi nu svarar på men så lätt att inte se träden för alla skogen när ens huvud...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon