Sök
Stäng denna sökruta.

Pandemin passar regeringen

På vissa sätt var pandemin hur konstigt nog det än låter en skänk från ovan politiskt för regeringen. Observera att detta inte ska tolkas på något annat sätt, jag har givetvis full förståelse och respekt för alla hemska konsekvenser pandemin orsakat individer och företag.  För historiens sämsta statsminister med historiens sämsta regering fick en kris att hantera och sittande regering tjänar väldigt ofta på kris. Allt de inte gjort har hamnat i skymundan, deras siffror gick initialt upp. Och Socialdemokraterna skiter alltså i allt annat utom makt, de har inget särskilt de vill mer än att regera. För länge sedan hade Socialdemokraterna visioner om ett Sverige de ville ha och arbetade metodiskt för att uppnå det. Det är för...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon