Sök
Stäng denna sökruta.

Biståndet till Afghanistan

Open Aid skapades av Alliansen under den moderata biståndsministern Gunilla Carlsson. Det är en väldigt bra uppfinning. För att öka transparensen inom biståndet.  Men man blir ju deprimerad samtidigt över att läsa.  Afghanistan är ett stort mottagarland, till ingen nytta eller väldigt liten nytta. Särskilt om man lyssnar på samma personer som å ena sidan hävdar att sänka biståndet från orimliga 1 % av BNP till mer rimliga nivåer på några promille är lika med Hitler, å andra sidan konstant hävdar att Afghanistan är för farligt för att bo i och skicka tillbaka människor utan asylskäl till.  Så här har det sett ut senaste decenniet. Jag noterar precis som ni att biståndet just till Afghanistan började stiga under Alliansen. ...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon