Sök
Stäng denna sökruta.

Rasismen i vården – en sossetrollning?

Mycket lägligt. Så tänkte jag direkt när DN publicerade sin, vid närmare granskning inte alls så genomarbetade "granskning" av en påstådd rasism inom vården. Där de lajvade patienter som skulle välja husläkare och uttryckligen sa att de ville ha en svensk.  Sossarna har stora problem och det är ett år före valet. Fokus på rasism och på välfärd, inte minst vinst i välfärden, är vad de sliter som djur för när kulorna viner i svenska städer och små barn kommer i vägen, när trappuppgångar sprängs och kriminaliteten sprider sig i accelererande hastighet.  Om ni trodde DN var först tror ni fel. Först var statliga mediebolaget SVT i Gävleborg och allra först verkar den här kvinnan ha varit - Marwa...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon