Search
Close this search box.

Fiasko-kurs

Ni som följer mig på Facebook vet att jag i våras såg en kurs sossarnas "tankesmedja", dvs producenter av dem beställda rapporter, skulle ordna.  "Att förstå och bemöta den nya högern". Payam Moula, chefen för Tiden skulle undervisa i denna ädla konst och de gav till och med "stipendium" för att folk skulle söka och gå den gratis. Jag kunde givetvis inte motstå att skicka in en ansökan.    Det roligaste mailet ever kom idag.  De ställer in kursen. För att ingen vill gå den. Inte ens om den är gratis.   ...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon