Search
Close this search box.

Fokus på målet, Pride

Vi har väldigt mycket att vara stolta över vad gäller homosexuellas rättigheter i Sverige. Här är toleransen verklig. Homosexuella får gifta sig, skaffa barn och att vara homofob är ett kulturellt tabu som inte ses med blida ögon.  Vi behöver inga genuspedagoger som lär våra små barn på förskolor att älska vem man vill är självklart, det lär föräldrarna barnen idag. Våra söner är trots brist på genusflamsare helt självklara med det, och vi har vännerna Markus och Tomas och deras tvillingar som det bokstavliga exemplet i deras liv. Det är helt okomplicerat.  Men det är som med feminismen. Om många av målen uppnåtts kommer de personer, som även utgör en egen bransch, börja negligera framgångarna. För om mycket...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon