Sök
Stäng denna sökruta.

Vitprat i Center-land

Vita bla bla bla. Så less att jag svimmar snart på att svensk offentlighet utan någon konsekvens låter fördomsfulla idioter bara för att de har utländsk bakgrund spy ut sådant här. Polisen i P1 är tyvärr ett av exemplen. Varför tror folk att det är okej? Att klumpa ihop folk baserat på hudfärg? Som om jag, som är svensk och blond, har något gemensamt med en annan blond svensk bara för det? Och är det okej att byta ut vita mot säg svarta eller judar? Nä. Centerpartiets kommunalråd och gruppledare uttrycker sig så här i sociala medier igår eller idag. ”Vet ni vad jag är riktigt jävla trött på? Äldre privilegierade vita män.” Och som lök på laxen, ”golare...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon