Sök
Stäng denna sökruta.

Kommunalråd från C hatar vita

Det har verkligen gått för långt. I den här allmänna mediala acceptansen från utlandsfödda och deras barn som på riktigt utan konsekvenser får säga i tid och otid i offentligheten att det hatar vita. Att vita har privilegier som är orättfärdigt skaffade.  Polisen i Sommar var bara en i raden. Idag twittrade (möjligtvis var det Facebook) ett centerpartistiskt kommunalråd helt obekymrat om just det.   ...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon