Sök
Stäng denna sökruta.

Polis polis potatis….

Min dator slutade fungera på landet, därav tystnaden på bloggen. Jag har gett upp försöken med den och makens gamla och får lämna in den i stan när jag flyttar hem. Så resten av sommaren får jag blogga från hans jobbdator.  Tack för tålamodet, från och med nu kommer bloggen uppdateras mer regelbundet.  Av den anledningen är jag lite sen på bollen kanske men jag måste kommentera Nadim Ghazales Sommar i P1. Framför allt de här tre meningarna han nu fått rättmätig kritik för: "Är man vit, mat och straight så man den enklaste vägen, grattis du är redan inkvoterad. Det är egentligen det. Det vita privilegiet man har som vit." Egentligen inget nytt alls tyvärr, den här sortens...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon