Sök
Stäng denna sökruta.

Aftonbladet böjer sanningen, igen

Aftonbladets drev mot friskolor började med Engelska skolan och här påstod de att Skolinspektionen letat efter Engelska skolans ägare i månader. I en otroligt spekulativ artikel som de själva kallar granskning far Aftonbladet med halvsanningar, vinklade citat och konstiga paralleller för att sätta bilden är oegentligheter.  Som det fullständigt irrelevanta att ett riskkapitalbolag tidigare tjänat pengar på biltvättar. När ett riskkapitalbolag investerar i bolag är det enda viktiga hur bolaget sköts, och om det finns en potential att tjäna pengar genom att investera i det. Därför investerar givetvis den sortens bolag i alla möjliga branscher. Skola, biltvätt, cykelfabrik.  ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Du läser allt på min blogg och kan höra alla avsnitt av min podd gratis. Även jag har drabbats av...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon