Sök
Stäng denna sökruta.

Det är inte Engelska skolans fel

Jaktperioden på friskolor generellt och Engelska skolan i synnerhet verkar vara året om varje år nu för tiden. I bräschen förutom av LO och Arena-gruppen betalda bloggare som på heltid kastar skit på just Engelska skolan drivs debatten av förment liberala på Expressens ledarsida som av oklar anledning hatar att att föräldrar får välja skola. Liberaler..... Nu är det en ny attack, i Aftonbladet. En "granskning" som hittills bara gäller Engelska skolan om deras ägare. Jag har mailat Skolinspektionen själv för att jag vet hur det klipps och klistras i intervjuer så deras svar kommer jag publicera på bloggen när jag får dem.  :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Du läser allt på min blogg och kan höra alla avsnitt av min podd gratis....

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon