Sök
Stäng denna sökruta.

Forskning av cherrypicking

Medieforskaren Jesper Strömbäck, som liksom Mattias Ekman som Delmi anlitade att kleta rasist på Ivar Arpi och Per Gudmunson, har gett sig in i debatten om statliga medier ska försöka belägga åsiktsjournalister och opinionsbildare med munkavle eller inte.  Och han skräder inte orden. ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Du läser allt på min blogg och kan höra alla avsnitt av min podd gratis. Även jag har drabbats av lägre intäkter i år. Gillar du det du läser, stötta mig. Bli en Patreon - välj valfri summa från 9 kronor per månad och ingen bindningstid. ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: På sin Facebook skriver han följande: Jesper Strömbäck förstår inte kritiken alls. Kan man sammanfatta det. Att peka ut två enskilda skribenter till höger är inte alls att kalla dem...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon