Sök
Stäng denna sökruta.

Hjälp mig opinionsbilda

Den 24 februari i år startade jag mitt andra poddprojekt. Jag startade, som vissa av er kanske kommer ihåg, podden Borgarbrackor i december 2014. Den drev jag ihop med med-värdinnan Jenny Sonesson, långt innan politiska pratpoddar var vanliga.  Nu är det vanligare än de flesta poddar. Jag la ner podden 2016 pga brist på tid.  Den 17 februari kom jag på idén om en podcast för upplysning om kommunism, som jag döpte till Radio Kamrat. Den 24 februari släppte första avsnittet. För att jag drivit podd förut kunde jag efter två arbetsdagar spela in med okej ljud, reggat alla tjänster som behövdes etc. Sedan dess har jag släppt ett avsnitt varje onsdag.    Varför driver jag Radio Kamrat? För...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon