Sök
Stäng denna sökruta.

Feminist Populist

Det är många som försöker plocka poäng på feminism. Annie Lööf ljuger friskt ihop sitt CV som feminist och sossar attackerar kristdemokrater för utseende och handväskor ena dagen för att skriva upprörda tweets om kvinnohat den andra.  En av de som försöker plocka väljare på feminism är Annika Strandhäll, en av sossarnas enfant terrible i Twitter-universum.  :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Du läser allt på min blogg och kan höra alla avsnitt av min podd gratis. Även jag har drabbats av lägre intäkter i år. Gillar du det du läser, stötta mig. Bli en Patreon - välj valfri summa från 9 kronor per månad och ingen bindningstid. ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Det var nyligen debatt om kvinnor som mördas i nära relationer, ett angeläget problem givetvis men som...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon